Kun havaitsimme ympäristöstä saamamme tulokset, huomasimme, että olimme viljelleet sahramia.  Ainoat epäonnistumisen syyt.  Täydellisen ohjauksen puute

 Koska se on arvokas vierasmaan kasvi, maassamme asuvat ihmiset ottivat sen ilman mitään tietoja.  Kokeita tehtiin ja tulokset osoittivat, että sahramia ei voida viljellä Pakistanin maassa, vaikka se ei ole ollenkaan.


 1. Purppurakukkainen sahramikasvi kasvaa sipulista.  Sipulit menestyvät parhaiten tällä kaudella, kun lämpötila alueellasi on alle 35 astetta.  Ja kun lämpötila laskee alle 20 astetta, kasvi alkaa kukkia.


 2- Valitse sahramille kuiva maaperä ja täysi aurinko.  Valitse kattilat ja sängyt alue, jolla on hyvä auringonvalo.  Jos maaperä on kovaa, kaivaa se ulos ja kompostoi uudelleen.  Ja lisää oikea määrä hiekkaa maaperän pehmentämiseksi.  Jossa sipuli kasvaa hyvin.


 3- Valmistele maaperä orgaanisesta aineesta.  Sikäli kuin laitat sipulisi ja orgaanisen aineksesi 25 cm: n syvyyteen maaperään, toimii.  Voit käyttää kompostia.  Tämä antaa sipulille ravinteita selviytyäkseen talvesta.


 4 Jos sinulla ei ole tarpeeksi maata kotona sahramisipulien kasvattamiseen, istuta sahramilamput vaihtoehtoisesti astioihin.  Lisäksi, jos rotat tai muut tuholaiset ovat yleinen ongelma puutarhassasi, niiden istuttaminen astioihin voi olla hyvä valinta sinulle.  Laita ne muovi- tai saviastioihin, hedelmälaatikoihin tai päivittäistavarakasseihin.

 Muista valita astia, jossa on rei'itetty viemäröinti, tai poraa siihen reikä, jos sellaista ei ole.


 5 - Pakistanin kylmällä alueella asuvien ystävien tulisi viljellä sahramia elokuussa ja muualla maassa asuvien tulisi kasvattaa sahramia 15. syyskuuta - 15. lokakuuta välisenä aikana tai kun heidän alueellaan lämpötila on alle 35 astetta.


 Krookussytoosia kutsutaan sahramiksi.  Sahrami on kallein kaikista mausteista, minkä vuoksi sitä kutsutaan punaiseksi "kulta".  Sitä kutsutaan paikallisesti Caesariksi tai Ghaffariksi.


 Sahrami on erittäin helppo kasvattaa ja kaikkien ulottuvilla.  Se on rahaa tuottava kasvi, ja ihmisten on helppo kasvattaa sahramia.  Sahramia pidetään steriilinä kasvina.


 Sahramia kasvatetaan yleensä siemenillä (sipuli), joka on pieni sipuli- tai sipulimainen rakenne, joka leviää maan alle


 Sahramin viljelyyn maa valmistetaan syvällä kyntämällä ja lisätään kolmasosa mätälannasta.

 Sipulit kylvetään kesäkuusta syyskuun puoliväliin.  Sahrami-siemenet (sipulit) istutetaan suoraan pellolle, ruukuihin, ruukuihin, hedelmälaatikoihin 3-6 tuuman syvyydessä ja 4-8 tuuman välillä.  Tuumat ovat välimatkaa


 Kentän, jolla sahramia on tarkoitus kasvattaa, pH-arvon tulisi olla 6–8.  Sahrami sisältää runsaasti orgaanista ainetta ja kasvaa hyvin silkkisessä ja hiekkaisessa maaperässä.  Sahrami-kasvit tarvitsevat hyvin valutettua maaperää ja täyttä auringonvaloa.  Tätä varten lämpötilan ei tulisi ylittää 35 celsiusastetta kesällä ja 15 astetta talvella.


 Vakavan kuivuuden sattuessa syyskuussa niiden kastelu kerran riittää.

 Sahrami-sipulit moninkertaistavat tuotannon vuosittain, yksi sipuli voi tuottaa keskimäärin 5 sipulia vuotta myöhemmin.


 Kukkia saadaan 8–12 viikkoa sipulien istuttamisen jälkeen.  Kukat poimitaan käsin, leima poistetaan kukista ja ne kuivataan.

 Sahrami säilyttää maunsa 2 vuoden ajan.

 Yksi gramma kuivattua ja korkealaatuista sahramia saadaan noin 150 kukasta

 Eilisen viestin toinen osa


 Kuinka viljellä sipulit:


 1- Viljellä sahrami sipulit.  Aseta sipulit 3 tuumaa syvälle ja aseta kukin lamppu 4 - 8 tuuman etäisyydelle, jos istutat sahrami-sipuleita ruukkuun.  Joten voit istuttaa 3 tai 4 sipulia 14 tuuman ruukkuun.  Ja jos käytät hedelmälaatikoita.  Joten hedelmälaatikossa voi olla kaksi riviä.  Laita kolme sipulia peräkkäin.  Pidä kaksi riviä 6 tuuman etäisyydellä toisistaan.  Aseta vastaavasti polttimo 3 tuuman syvyyteen.


 2- Jatka ruiskuttamista syksyn aikana, kun pinta on kuiva, koska syksyllä sipulisi alkaa kasvaa, joten on tärkeää pitää maaperä kosteana, mutta älä täytä ruukkuja tai laatikoita vedellä.  Suihkuta polttimo vedellä kerran tai kahdesti viikossa.  Tarkista maaperä sormillasi useita kertoja viikossa kosteuden arvioimiseksi.  Jos kastelua on seisovaa vettä yli päivän ajan, aloita kastelu vain kerran viikossa.  Jos maaperäsi on täysin kuiva (ei kostea) päivässä, aloita kastelu 3 kertaa viikossa.


 3 - On levitettävä mätää luonnollista lannoitetta kerran vuodessa.  Sahrami-sato ei vaadi keinotekoisia lannoitteita, joten yritä olla käyttämättä keinolannoitteita.  Jos tarvitset tarvetta, käytä keinotekoista lannoitetta agronoomien ohjeiden mukaan.  Tehdä

 Eilisen viestin kolmas ja viimeinen osa


 Sahramin korjuu


 Sahramin sipulit kukkivat 8–12 viikkoa istutuksen jälkeen.  Kypsä sahramin sipuli antaa myös 3-7 tai enemmän kukkia kaudella ja 3 tai onneksi 4 leimaa muodostuu jokaiseen kukkaan,


 Nyt saatavissa olevaa sahrami-leimaa voidaan käyttää haaleassa maidossa, sahrami-teessä.  Lisäksi voit nauttia sahramin käytöstä erilaisissa ruokalajeissa, kuten riisi, liha, kala jne. Antaa.


 Emme käytä lainkaan sahramia.  Se on hämmästyttävä superruoka-yrtti.