Antioxidants in fruit and many other vitamins are great for the skin and hair


Guava-siemenöljyä käytetään vähentämään ihon ryppyjä ja näppylöitä.  Lisäksi guava-hedelmien tuoksua käytetään shampoon erityisellä prosessilla.


 Guavan lehdet: Guavan lehdet Lapsena heillä oli tapana ottaa sen lehdet ja laittaa "Naz Pan Sanf Spari" siihen ja tehdä beteliä ja syödä sitä.  Kahvi valmistetaan guava-lehdistä, mikä jättää kaikki muut kahvit taakse.  Guavan lehdet ovat hyödyllisempiä kuin hedelmät


 * Sen lehdet pestään ja keitetään vedessä kahvin valmistamiseksi.  Tämä kahvi suojaa diabetekselta ja on osoittautunut erinomaiseksi diabeetikoille.  Japanissa hallitus sallii säännöllisen kliinisen käytön.  Juominen säännöllisten aterioiden jälkeen antaa hyviä tuloksia. * Kahvin on myös osoitettu olevan tehokas syövän ehkäisyssä.  Se sisältää kahta voimakasta antioksidanttia (lykopeeni ja Favonoil), joiden on osoitettu olevan hyödyllisiä naisten rintasyövässä, miesten eturauhassyövässä ja suun suussa.


 * Sen lehtien kahvi on antiviraalista ja antibakteerista, eli se antaa sinulle myös helpotusta kuumeeseen, kylmään, flunssaan ja yskään, eikä vain tämä, dengue-virus on myös osoittautunut vahvaksi kuumetta vastaan. * Guavanlehtikahvi on luonnollinen ripulilääke.  Kyllä, se lievittää koleraa ja tekee vatsastasi vahvemman.  Se sisältää lääkeaineita, jotka tappavat kaksi peruskoleraa aiheuttavaa bakteeria (Staphylococous Aureas, E. coli). Guava lukee sen näin englanniksi * Tämä kahvi osoittautui myös erinomaiseksi vähentämään kipua naisilla kuukautiskipujen aikana.


 Juo kuppi kahvia neljän tai kuuden viikon välein saadaksesi parhaat tulokset. * Keitä sen lehdet ja lisää siihen vähän suolaa hetkeksi.  Ota tämä luonnollinen suuvesi. Huuhtele nyt sillä ja huomaa, että hengityksesi paitsi virkistyy ja tuoksuu, mutta siinä oleva tulehdusta estävä vaikutus tappaa ikenissäsi olevat bakteerit ja vahvistaa niitä. * Ota yksi tai kaksi lehteä ja paina se kipeän hampaan alle.  Katso mihin hammassärky menee,


 * Jauhaa lehdet (jauhamalla).  Keitä se ja sammuta liesi, kun se alkaa muuttua ruskeaksi.  Jos polvissa on kipua, levitä sitä, jos hiukset putoavat.  Hiero sitten se vedellä ja katso sitten mikä tekee ihmeitä.  Muista aina yksi temppu, aina yrttien, lehtien yms. Kanssa. Hoitoa aloitettaessa aloita aina pienellä määrällä, huomioi reaktio ja siirry sitten eteenpäin.


 Guava-puu: Guava-puu Guava lukee sen näin englanniksi ۰ Se on erittäin vahva ja kestävä.  Siksi Nigeriassa sitä käytetään kattopuissa. * Jotta se olisi savustettua lihaa grillissä.  käytetään.  Savuliha on menetelmä lihan valmistamiseksi, jossa liha valmistetaan lisäämällä puuhun kaunis paksu väri.  Tätä menetelmää käytetään suurissa ja kalliissa ravintoloissa.


 * Sen puusta valmistetaan monia käsityökaluja.  Liian monta valokuvakehystä luodaan.


 * Puunkuorta käytetään erilaisten lääkkeiden, jauheiden ja meikkituotteiden valmistamiseen.


 Guavan hedelmien vihollinen: Hedelmäkärpäset


 Pakistanin entomologi Aizaz Ahmed Sahib on kirjoittanut tästä mehiläisestä hyvin yksityiskohtaisesti.  Kärsä alkaa muodostua. Guava lukee sen näin englanniksi Jos ne syödään vahingossa, nämä hedelmät eivät levitä tautia vatsaan, mutta ne pilkotaan kuten normaali liha.  Hän ehdotti, että pilaantuneet hedelmät olisi erotettava välittömästi puusta ja kaatuneet hedelmät kaivettava maahan reikään ja haudattava kunnolla, jotta lisää mehiläisten toukkia ei tule ulos ja pilata koko puun hedelmää.  Jos näin on, suihkuta Diptrix puuhun. Toinen temppu on ottaa etikka (kokeile omenaviinietikkaa) ja sekoittaa siihen pieni astianpesu ja hajustamaton saippualiuos.  Tee nyt reikä muovilaatikon kanteen ja sido se puuhun.  Anna Mehiläisen mielestä se on hedelmä ja tulee sisälle munimaan, mutta karjuu.


 Kun ostat guajaavia, älä osta ylikypsiä guavoja ja niitä, joihin muodostuu mustia jyviä.  Se voi sisältää ruohoja.  Poista myös guavat puusta ajoissa ja erota hyvin kypsät guavat mahdollisimman pian.


 Guava lukee sen näin englanniksi


 Tämä kasvi on kuitenkin usein haitannut kasveja.  Mansikan guava-guava on tullut niin yleiseksi Brasilian metsissä, etenkin Havaijin saarella, että se on vaarantanut lähes sata kasvilajia käyttämällä monien muiden kasvien ruokaa ja vettä.  Paikallishallinto pyrkii poistamaan sen.