How to get more traffic in your blog


Tämä on erittäin helppoa, jos sinulla on Hindi-blogi.  Internetissä on edelleen hyvin vähän Hindi-blogeja, jolloin kilpailutaso ei ole korkea.  Hindi-blogin liikenteen saaminen on paljon helpompaa kuin englanniksi. 1- Jos hindi-blogisi on laaja, älä tee bloggaamista vain yhden aiheen perusteella.


 2 - Luo blogi, jossa voit kirjoittaa mahdollisimman monista aiheista.


 3- Älä valitse ilmaista alustaa bloggaamiseen, kuten.  Ilmainen Blogspot tai Free WordPress tai muut ilmaiset alustat 4 - Valitse verkkotunnuksesi ja isännöinti bloggaamista varten, käytä myös WordPress-teemaa. 5 - Järjestä blogisi ensin, kuten sen luokat, URL-osoitteet jne. 6 - Kirjoita artikkeli blogiin, johon kirjoitat. 7 - Tee blogikirjoituksen URL-osoitteesta osuva, jonka hakukoneet voivat ymmärtää ja joka ilmestyy heti, kun haet.


 8- Älä tottele kirjoittamaan lyhyitä blogeja, kirjoita vähintään 500 sanan artikkeli.  Kyllä, se ei koske runoja ja runoilijoita. 9 - Käytä artikkelissasi Hanglish-kieltä yhdessä hindin kanssa.  Kirjoita sanoja, jotka ovat helpompaa englanniksi kuin hindiksi.


 10 - Säädä tällaiseen artikkeliin kirjoitetun artikkelin otsikko, vastaa avainsanoja ja URL-osoitetta.  Ei pitäisi olla, että aihe on jokin muu, otsikko on jotain muuta, URL on jotain muuta. 11- On parempi, että blogissasi on yksi artikkeli päivittäin, muuten anna 3 artikkelia viikossa.


 12 - Tapa linkittää blogiisi on myös hyvä.  Aiheesta voi olla paljon artikkeleita, joten on hyvä koota ne yhteen. 13 - Blogiviestille - SEO-otsikko, SEO-avainsanat ja SEO-kuvaus on annettava kirjoitetun artikkelin mukaisesti.


 14 - Blogiviestirakenteen tulisi näyttää tältä - verkkotunnus + luokka + lähetetty URL


 15 - SEO-estosivutekniikoita ei tule käyttää alusta alkaen uusissa blogeissa. Kuinka saada lisää liikennettä blogiisi


 16 - Sen sijaan, että mainostaisit blogia, keskity enemmän blogin kirjoittamiseen, Google tekee loput puolestasi.


 17 - Älä pudota sijoituksen ansaan liian nopeasti ja kiirehdi, koska bloggaaminen on kovaa työtä, se ottaa paikkansa ajan myötä.


 18 - Sivumainostekniikoiden hakukoneoptimointia tulisi käyttää vasta, kun olet suorittanut vähintään yhden vuoden blogin, tämä on myös harvinaista.


 19 - Muista, että Google on nälkäinen vain hyvien artikkeleiden suhteen, jos artikkelissasi on tietoa, se lisää sitä varmasti.