Socrates is considered the world's first philosopher


Sokrates, maailman ensimmäinen filosofi, ei kirjoittanut kirjaa, koska hän ei osannut kirjoittaa.



 Sokrates oli hyvin harvinainen.  Hänen opetuslapsensa antoi hänelle esimerkin tällaisesta patsasta.  Mikä on ylhäältä hauskaa, mutta sen sisällä on kuva jumaluudesta.  Saqrin äiti oli kätilö, kun taas hänen isänsä oli kuvanveistäjä.  Hän ei koskaan ollut vakavasti ansainnut rahaa, koska hänen vaimonsa taisteli jatkuvasti.  Sokrates ei koskaan ajatellut sen olevan huono.  Cato, Sokratesen oppilas vauraasta perheestä, kirjoittaa: "Eräänä päivänä menin Sokratesen taloon. Joten näin, että Sokrates istui talon kynnyksellä. Hänen vaimonsa kirosi häntä. Sokratesen hymyili."  huulet.



 Kun hänen vaimonsa huomasi, että Sokrates ei enää vastannut, hän meni vihaisesti taloon ja toi vedellä täytetyn Teslan ja kaatoi kaiken veden Sokratesen päälle.  Sokrates nauroi ja sanoi minulle.  Cato tiesin.  Pilviä ukkelee, sataa.  "Platon tuli opettajansa Sokratesen luokse. Ja hän sanoi hänelle:" Palvelijasi seisoo torilla. "Kun kolin, Sokrates hymyili ja kysyi:" Mitä hän sanoi? "Hän vastasi tunnepitoisesti:" Minä  puhui sinusta ... "Sokrates vaiensi hänet käden eleellä ja sanoi:" Ennen kuin sanot niin, koeta se kolmelle. "



 Analysoi se ja päättää sitten, haluatko kertoa minulle ", sanoi Platon", tai mikä on mestari Kolmen testi?  "Sokrates sanoi:" Uskotko, että se, mitä sanot minulle, on sataprosenttisen totta?  Platon


 katsoi hiljaa Sokratesen kasvoja.  Sokrates sanoi, että se oli ensimmäinen testi.  Platon pudisti kieltävästi päätään.  "Ei, se on huono asia."  Sokrates hymyili ja sanoi: "Luuletko, että tämä on sinun juttusi?"



 Opettajan on sanottava jotain pahaa.  ”Platon pudisti kieltävästi päätään.  Saqr sanoi: "Ikään kuin tämä ei täyttäisi toista kriteeriä."  Platon pysyi hiljaa.  Hän pysähtyi ja sanoi: "Ja viimeinen testi on, että se, mitä sanot minulle, on minulle hyvä."  Platon pudisti kieltävästi päätään ja sanoi: "Oi Mestari, tämä ei ole ollenkaan sinulle hyvää."  Hän nauroi ja sanoi: "Jos tämä ei ole hyvä minulle, niin mitä järkeä on kertoa sille?"  Platon näytti hämmentyneeltä, vasemmalta ja oikealta.  Sokratesin kestävyys oli hämmästyttävää.  Hän oli ainoa kaupunki, joka käveli paljain jaloin lumella.  ۔



 Sokratesia pidetään maailman ensimmäisenä filosofina



 Nuorena miehenä Suu Kyi oli saanut palkinnon taistelukentän rohkeudesta.  Sokrates vietti suurimman osan ajastaan ​​puhuessaan opetuslastensa kanssa Ateenan puutarhoissa ja temppeleissä.  Kahden ja puolen tuhannen vuoden takainen outo filosofi ei ilmaissut mitään filosofiaa yksin.  Hän ei jättänyt jälkeensä kirjaa tai edes lyhyttä artikkelia neljästä sivusta.  Hän ei kirjoittanut mitään.  Hänellä ei ollut omaa filosofiaa.  Sen sijaan, että kertoi ihmisille jotain, hän kysyi heiltä lisää.  Hänen ainoa kysymyksensä oli hänen filosofiansa.  Hän vietti koko elämänsä chadorissa.



 Että Sokrates on viisain mies Ateenassa.  Sokrates nauroi ja vastasi: "Olen viisas, koska tunnen oman tietämättömyyteni."  Eräänä aamuna, kun Sokrates tuli basaariin, hän näki, että seuraava rikoksen ratkaisu on kiinnitetty.  ”Sokrates on tehnyt rikoksia.  Hänen ensimmäinen rikoksensa on, että hän ei palvo jumalia, joita tämä kaupunki palvelee, vaan hän on tuonut uusia jumalia hänen puolestaan.  Hänen toinen rikoksensa on, että hän pilaa nuoria, joten hänet rangaistaan ​​kuolemalla.



 Sokratesia pidetään maailman ensimmäisenä filosofina



 Asia on, että Sokrates neuvoi poikaansa luopumaan nahan ja nahan työstä ja jatkamaan filosofian uraa.  Annette vaati poikansa harhaan johtamista, joten rangaistuksen ei pitäisi olla pienempi kuin kuolema.  Siten nahka ja tieto etsivät toisiaan.  Voitto meni nahalle.  Sokrates pidätettiin ja tuomittiin.  Sokrates olisi voinut välttää kuolemanrangaistuksen, jos hän olisi halunnut.  Syynä on se, että Ateenan laissa oli säännös, jonka mukaan kuka tahansa kuolemaan tuomittu voi valita karkotuksen vaihtoehtoiseksi rangaistukseksi.  Ikään kuin henkilö, joka tuomittiin kuolemaan


 Hänellä oli myös mahdollisuus siirtyä pois valtiostaan ​​ja välttää siten kuolemanrangaistus.  Kun Sokratesen viimeinen päivä tuli, monet hänen opetuslapsistaan ​​tulivat hänen luokseen.  Opetuslapset kokoontuivat Sokratesen ympärille.  Sokrates kutsui yhden heistä luoksensa.  Hän koskettaa hänen hiuksiaan ja ilmaisee samalla ajatuksensa elämästä, kuolemasta ja sielun ikuisuudesta.


 Sokratesia pidetään maailman ensimmäisenä filosofina



 Siinä ei ole vainoa, sortoa ja epäoikeudenmukaisuutta, epätoivoa eikä kipua tai se on ovi, jonka läpi astumme taivaaseen maasta, se on niin orjakierros.  Mikä vie meidät suoraan Jumalan taloon ja siellä oleviin ystäviin, kukaan ei ole ristiinnaulittu hänen ajatustensa vuoksi, joten naura ja älä katu lähtöäni.  Kun tulet hautaani, tiedä, että haudat vain ruumiini.