What is the harm to you from mobile phone


Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, on, että siitä aiheutuvat haitat ovat myös aikuisille, mutta jotkut niistä ovat haitallisempia lapsille.  Mutta todellinen ongelma ei ole matkapuhelin, vaan tapa, jolla sitä käytetään.  Vain väärä tai oikea tapa käyttää jotain tekee siitä hyödyllisen tai haitallisen.  Siksi matkapuhelinten käyttö lapsilla aiheuttaa monia psykologisia, henkisiä, fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia haittoja, mutta lääketieteellisen raportin mukaan fyysisesti mainitaan joitain matkapuhelimen käytön haittoja lapsilla.


 1- Aivokasvain tai kasvain

 Matkapuhelimet lähettävät jatkuvasti vaarallista säteilyä.  Nämä säteet ovat haitallisia myös aikuisille, mutta niillä on erittäin kielteinen vaikutus lapsiin, erityisesti alle viiden vuoden ikäisiin lapsiin.  Koska näiden viiden vuoden aikana lapsessa tapahtuu nopeasti monia muutoksia.  Joten lapsi hyväksyy helposti jokaisen positiivisen ja negatiivisen vaikutuksen. Lapsilla, jotka viettävät useita tunteja päivässä matkapuhelimissa, on heikentyneet elimet, mukaan lukien aivot, ja he ovat vähemmän vahvoja.


 2- Henkisen toiminnan heikentyminen

 Matkapuhelimet käyttävät sähkömagneettisia aaltoja, jotka ovat haitallisia fyysiselle terveydelle.

 Kun lapsi käyttää matkapuhelinta paljon, hänen hermostuneeseen kommunikointiinsa vaikuttaa välittömästi ja vakavasti.  Tämä neurologinen muutos johtaa ärtyneisyyteen ja itsepäisyyteen lapsen mielialassa ja käyttäytymisen vaihteluihin.  Ja keskittymiskyky vähenee huomattavasti.


 2- Koulutustulokset Koska matkapuhelimen käyttö heikentää lapsen kykyä keskittyä uskonnolliseen ja maalliseen koulutukseen, hänen on vaikea oppia uusia asioita ja erityisesti lukea ja kirjoittaa.  Niinpä hän on luokassaan jäljessä.  Hänen sydämensä alkaa kyllästyä lukemiseen.

 Tämä mieliala voi johtaa vakaviin pidätyksiin myös heidän elämänsä muina aikoina.


 2- Vanhemmat lapset pitävät yhteyttä toisiinsa sosiaalisen median kautta.  Vähitellen he alkavat lähettää toisilleen sopimattomia ja moraalittomia tekstejä, valokuvia ja videoita.  Koska näihin asioihin on helppo päästä.  Ja edelleenlähetys on mahdollista yhdellä napsautuksella.  Joten nämä asiat levisivät hyvin nopeasti niiden kesken.  Sitten tämä.  Asia, joka saa heidät katsomaan pornovideoita, on valtava ongelma koko maailmalle.


 2- Psykologiset ongelmat

 Matkapuhelinten käyttö aiheuttaa vaarallisimmat psykologiset ongelmat.  Nämä ongelmat ovat myös vaarallisimpia, koska ne ovat aluksi niin himmeitä ja lieviä, että vanhemmat eivät kiinnitä niihin huomiota.

 Matkapuhelimen käyttö voi yleensä johtaa seuraaviin psykologisiin ongelmiin:


 Kun lapsi on tottunut nopeisiin tuloksiin, hän tekee nopeita päätöksiä.  Aivot tarvitsevat taukoja tiettyihin tehtäviin.  Jos tätä väliä ei anneta, aivotoiminta heikkenee.  Tämän seurauksena tällaisten lasten henkinen suorituskyky heikkenee vähitellen.


 Liian monien pelien pelaaminen matkapuhelimella voi häiritä silmien työn tasapainoa ja johtaa moniin näköongelmiin.


 Tällaiset lapset tapaavat harvoin ystäviään ja sukulaisiaan sosiaalisen median vuoksi.  Siksi heistä tulee vähitellen sosiaalisen ahdistuksen ja sitten yksinäisyyden potilaita.  Yksinäisyys ei vain estä ihmistä siirtymästä eteenpäin, mutta se voi myös johtaa vakavaan masennukseen, jos se lisääntyy.